Over CURAYUR by Marleen Suda

Welkom op mijn vernieuwde website met info over mijn praktijk en behandelingsfilosfie.


Sinds 2005 geef ik ayurvedische massagetherapie, yogatherapie en craniosacrale relaxatietherapie.

In 1993 studeerde ik af als tandarts en sindsdien volgde ik tal van bijscholingen in de schoonheids-en relaxatietherapie, ayurveda en craniosacrale osteopathie voor de behandeling van aandoeningen aan hoofd -sacrum en wervelzuil.Sinds een jaar volg ik ook de opleiding voor traditionele chinese geneeskunde wegens mijn interesse in de heling langs het energetische lichaam.Schoonheid  en heling van binnen en buitenuit helpen geven is mijn passie.De ayurvedische behandelingen zijn zeer ontspannend en rustgevend en tegelijkertijd verjongend en versterkend. Het zijn transformerende ervaringen.

De craniosacrale relaxatietherapie brengt balans in het primair en secundair ademhalingsmechanisme en heft langs deze weg blokkages in het neuromusculaire en hormonale systeem op.

Hatha yoga geeft een verhoogd lichaams en mentaal bewustzijn.Het regelmatig beoefenen van yogahoudingen (asana's),ademhalingsoefeningen( pranayama),meditatieoefeningen(yoganidra)houdt het lichaam en geest gezond, sterk en soepel.

De mondverzorgingsbehandelingen zijn preventief en cosmetisch en zijn geen vervanging van uw jaarlijks tandartsbezoek, maar een sterk aan te bevelen aanvulling voor een langdurig behoud van uw gebit met gezond tandvlees, frisse adem en natuurlijke witte tanden;

De Traditionele Chinese geneeskunde behandelingen brengen balans in het energetisch lichaam en zorgen ook voor heling van aandoeningen als oorsuizen, droge mond, kaakgewrichtspijn,hoofdpijn, migraine.,enz