Over CURAYUR by Marleen Suda

Welkom op mijn website met info over mijn praktijk en behandelingsfilosfie.In 1993 studeerde ik af als tandarts .

Mijn interesse ging naar de behandeling van chronische pijn,  psychosomatische pijn aan het kaakgewricht,hoofd en aangezicht,schouders ,nek en bekken.

Hiervoor volgde ik tal van bijscholingen in de oosterse relaxatietherapie,   craniosacrale osteopathie

bij Belso,alsook de driejarige opleiding  acupunctuur bij ICZO . Heling en verzorging van binnen en buitenuit helpen geven is mijn passie.De craniosacrale relaxatietherapie brengt balans in het primair en secundair ademhalingsmechanisme en heft langs deze weg blokkages in het neuromusculaire en hormonale systeem op.

De Traditionele Chinese geneeskunde behandelingen brengen balans in het energetisch lichaam en zorgen ook voor heling van aandoeningen als oorsuizen, droge mond, kaakgewrichtspijn,hoofdpijn, migraine.,enz

De ayurvedische behandelingen zijn zeer ontspannend en rustgevend en tegelijkertijd verjongend en versterkend. Het zijn transformerende ervaringen.

De schoonheidsbehandelingen zorgen voor huidverzorging met massagetechnieken uit het Oosten gecombineerd met Medskin technologie uit het Westen.


 


                                          Wat je kan verwachten van een behandeling bij Curayur:


- Holistische benadering: Wij geloven in het behandelen van chronische pijn, hoofdpijn en aangezichtspijn op een holistische manier, waarbij we naar het gehele lichaam kijken en niet alleen naar de symptomen.
- Breed scala aan behandelingen: Onze praktijk biedt diverse behandelingen aan, zoals craniosacrale therapie, acupunctuur en ayurveda, die effectief zijn gebleken bij het verminderen van kaakgewrichtspijn, hoofdpijn en aangezichtspijn.
- Gespecialiseerde zorg:   ruime ervaring in het behandelen van mensen met burnout, kaakgewrichtsklachten, hoofdpijn, nekpijn . 

                Bij Marleen Suda ben je in goede handen.